Visa призначила Світлану Чирву на посаду регіонального менеджера компанії Visa в Україні та Молдові

Київ — 12 березня, 2019 р. — Сьогодні Visa оголосила, що Світлану Чирву було призначено регіональним менеджером компанії Visa в Україні та Молдові.

Світлана розпочала виконання своїх обов’язків в компанії 11 березня 2019 року. На цій посаді пані Чирва керуватиме розвитком електронних платежів Visa в Україні та Молдові, відповідатиме за розширення присутності компанії на цих ринках та посилення ціннісної пропозиції Visa для банків, рітейлу та клієнтів-власників карток Visa.

“Україна – ключовий ринок для компанії Visa. Я впевнена, що Світлана зможе вивести бізнес-показники компанії на новий рівень, що повністю відповідатиме важливості регіону СНД та Південно-Східної Європи та тим зусиллям, які Visa вкладає у розвиток індустрії електронних платежів в регіоні”, — зазначила Віра Платонова, старший віце-президенті директор регіонального підрозділу компанії Visa в Україні, країнах СНД та Південно-Східної Європи. “Призначення Світлани на посаду відбулося в дуже цікавий час, коли ми більше ніж будь-коли пропонуємо ринку новітні технології та розширюємо спектр послуг, аби забезпечити щонайкращий користувацький платіжний досвід з Visa. Вражаючий досвід Світлани на керівних посадах у компаніях, набутий у різних ринкових сферах, дозволить нам подивитися свіжим поглядом на індустрію платежів. Ми певні, що цей досвід піде на користь не тільки компанії Visa, але і нашим партнерам та власникам карток Visa”.

Світлана Чирва має більш ніж 20 років професійного досвіду у різних сферах, включаючи FMCG, страхування та банківську справу. На попередній посаді у компанії «Смарт Холдинг» Світлана відповідала за формування стратегії розвитку роздрібного банківського бізнесу. Раніше вона працювала радником голови правління страхової компанії «Оранта» та заступником голови правління з питань споживчого кредитування у «Дельта Банку».

«Я рада приєднатися до команди Visa у регіоні СНД та Південно-Східної Європи у якості регіонального менеджера в Україні та Молдові та з нетерпінням чекаю на можливість впровадити ще більше інноваційних платіжних рішень та переваг для наших клієнтів та партнерів. Наша основна мета — посилення присутності Visa на ринку і формування майбутнього електронних платежів», — зазначила пані Чирва.