Проєкт DataHeart виборов друге місце на всеукраїнській премії Telecom Awards 2019

"DataHeart: спорт заради життя" посів друге місце на всеукраїнській премії Telecom Awards 2019 у номінації "Кращий соціальний проєкт року".

Всього на цю нагороду було номіновано 18 проєктів від провідних операторів зв'язку та інтернет-провайдерів національного масштабу – і це була найконкурентніша номінація.

dbd0133701e3a99f1c9de73b85844d3d

Журі відзначило благодійну складову проєкту, а саме те, що всього за півроку було проведено п'ять операцій зі встановлення серцевого імпланта (оклюдера) діточкам із малозабезпечених сімей. Також завдяки проєкту всередині компанії стала активно розвиватися корпоративна культура, орієнтована на здоров'я та спорт.

Проект "DataHeart: спорт заради життя" стартував у компанії на початку року і наразі активно розвивається: 379 співробітників компанії займаються спортом та реєструють свої тренування. За кожне зареєстроване тренування компанія перераховує кошти на благодійність – ці гроші спрямовуються на фінансування операцій на серці для діточок із тих сімей, які не можуть оплатити їх самостійно. Будь-який співробітник компанії може не лише тренуватися, але й перераховувати кошти на благодійний рахунок самостійно. Починаючи від старту проєкту вже вдалося зібрати 415 000 грн та врятувати п'ять дитячих серденьок. Співробітники зареєстрували 7113 тренувань. Наразі до проєкту також можуть долучитися компанії, які хочуть розвивати культуру спорту та благодійності у себе. Для співробітників партнерів проєкту створено зручну форму реєстрації тренувань, а "Датагруп" забезпечить партнерам прозору звітність щодо всіх тренувань, щоб надати можливість кожному партнеру перерахувати кошти на благодійність.

"Для мене це не просто проєкт – це філософія. Допомагаючи собі, ми також допомагаємо дітям. І той факт, що в цьому році ми отримали нагороду за DataHeart від телеком-спільноти, зміцнює мою віру в те, що так і буде надалі. І здоровий спосіб життя приживеться в корпоративній культурі, а потім і в усій країні", – зазначив СЕО "Датагруп" Михайло Шелемба.

5FC43457 560C 49C2 B40B C0C39E8005C9

Також спільнота Telecom Ukraine нагородила CEO Датагруп Михайла Шелембу всеукраїнською премією Telecom Awards – він посів перше місце в номінації Telecom Challenge. Члени журі відзначили, що своїми спортивними досягненнями він подає приклад співробітникам, сприяючи розвитку орієнтованої на здоров'я і особистісне зростання корпоративної культури всередині компанії.

Довідка: Всеукраїнська премія Telecom Awards – це унікальна нагорода для кращих компаній і персоналій телеком- і медіаіндустрії від спільноти Telecom Ukraine. Щорічно високопоставлені експерти оцінюють перспективні та інноваційні проєкти, прориви і відкриття, загальну діяльність компаній і особисті досягнення професіоналів своєї справи.