На Чернігівщині запустили новий елеватор

Компанія Variant Agro Build запустила у Чернігівській області елеватор потужністю 30 тис. т одноразового зберігання.

Про це повідомляє БІЗНЕС із посиланням на Elevatorist.com.

На новому інфраструктурному об'єкті змонтовані силоси ємністю по 10 тис. т та оперативні ємності по 500 т. Також підприємство має в своєму розпорядженні склади підлогового зберігання на 15 тис. т. "Даний об'єкт унікальний ефективним поєднанням технологічного, високопродуктивного і якісного імпортного та вітчизняного обладнання", — зазначив керівник елеваторного напрямку Variant Agro Build Олексій Киба.

На елеваторі встановлена ​​зерносушарка Stela для кукурудзи продуктивністю 1500 т/добу (65 т / год) і зерноочисне обладнання компанії Buhler.

У перспективі планується розширення елеваторних потужностей для прийому зерна від сторонніх поклажодавців, оскільки доступні залізничні лінії дозволяють здійснювати маршрутні відвантаження.

Нагадаємо:

Довідка: ТОВ Variant Agro Build (Харків) — українська металообробна компанія, основним напрямком виробництва якої є виробництво і продаж устаткування для свинокомплексів, молочно-товарних ферм, а також силосів для зберігання зерна. Компанія випускає близько 54 тис. найменувань різних комплектуючих і деталей.