Roshen відкриватиме по 10 магазинів на рік

Кондитерська корпорація Roshen планує щорічно відкривати по фірмовому магазину в містах присутності.

Про це повідомив президент корпорації Roshen В'ячеслав Москалевський, інформує БІЗНЕС з посиланням на "Економічну правду".

"Щороку ми в кожному місті будемо додавати мінімум по одному магазину. Цей напрямок окупається. Ми розширюємося у всіх містах, цього року зайшли в Запоріжжя",  – заявив Москалевський.

Він уточнив, що зараз фірмовий роздріб корпорації налічує 69 магазинів і присутній в 10 містах, зокрема у Львові, Харкові, Одесі, Дніпрі, Вінниці, Києві, Ірпені, Борисполі, Броварах.

Москалевський зауважив, що зараз Roshen замислюється про розвиток мережі кав'ярень."В Києві висока конкуренція з точки зору кафе. Ми зараз в пошуку людини, яка цим займеться. У нас є магазини, і ми хотіли б таким чином підняти загальну виручку з точки", – сказав Москалевський, додавши, що поки не знає, чи отримає проект кав'ярень розвиток.

Президент Roshen зазначив, що 30-40% від прибутку спрямовується на інвестиції у виробництво, ще 10% – на соціальні проєкти.

"Бориспільська фабрика нарощує потужності. Там зараз працює три лінії, четверта в монтажі. Наша мета – повністю завантажити підприємство. Ми очікуємо, що фабрика буде випускати 6-7 тис. тонн бісквітних виробів в місяць, зараз вона наближається до 1 тис. тонн", – сказав президент корпорації.

Нагадаємо,у вересні  .

Довідка: В’ячеслав Москалевський, який також є міноритарним акціонером корпорації Roshen, придбав компанію "Летичів Агро (Хмельницька обл.) у січні 2019 року.

ТОВ "Летичів Агро" спеціалізується на вирощуванні та реалізації зернових, бобових культур і насіння олійних культур. Компанія контролює землі сільськогосподарського призначення в обсязі 4000 га в Хмельницькій області (Летичівський район).