Столичний ресторан встановив кулінарний рекорд
вт, 02/16/2021 - 11:24

Він був відзначений експертами книги рекордів України
12 лютого на честь Китайського Нового року шеф-кухар Fenix Asia Сергій Байсаревич разом із командою створили панно у вигляді птаха фенікса.
На створення кулінарного шедевра, який був відзначений експертами книги рекордів України, знадобилося майже 3 доби, 112 кг рису та 87 кг риби. Площа витвору мистецтва, який в точності повторює логотип ресторану, склала 7,9 квадратних метрів — це вдвічі більше за рекорд, який тримався в Україні з 2012 року.
Команді Fenix вже вдалося вразити українських гостей та встановити новий кулінарний рекорд України, надалі ресторан прагне підкорити міжнародну арену та прославити Україну як столицю гастрономічних та арт-задоволень у світі.
