Швейцарські кондитери винайшли «райський» шоколад

На фото шоколад розового цвета
299
На фото шоколад розового цвета

Швейцарський виробник-гігант ласощів Barry Callebaut каже, що їхні науковці використали какао боби зі всього світу, щоб виокремити певні елементи і створити кондитерські вироби з "ягідно-фруктовою і соковитою гладкістю". Про це у вівторок, 5 вересня, повідомляє сайт presseportal.ch.

Новий шоколад назвали Рубі через його характерний червоний відтінок.

Творці шоколаду стверджують, що шоколад не містить жодних барвників чи додаткових ароматизаторів чи ягід.

Вони працювали над його створенням не один рік.

Виробник сподівається, що шоколад стане хітом серед любителів солодкого.

За словами експерта з шоколаду Ангуса Кенеді, рубіновий шоколад має легку, кремову текстуру: "Він смакує так легко і фруктово, що ви не усвідомлюєте, що поглинаєте один шматок шоколаду на іншим".

"Ми з нетерпінням чекаємо можливості співпрацювати з нашими партнерами, щоб впровадити цей інноваційний прорив на ринок і зробити Рубі доступним і виробникам шоколаду, і споживачам по всьому світу як четвертий тип шоколаду – поруч з білим, чорним і молочним", – каже Пітер Буні, керівник департаменту інновацій і якості в компанії Barry Callebaut.

Втім, виробникам ще доведеться довести, що це дійсно новий тип шоколаду, а не маркетинговий хід.

Джерело



Последние новости: